Επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος της HCN στο Κιλκίς

BLOG

Επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος της HCN στο Κιλκίς

08 | 06 | 18

Με μία σεμνή δεξίωση και αγιασμό γιόρτασε η HCN τα επίσημα εγκαίνια του 3ου καταστήματός μας και πρώτου εκτός Θεσσαλονίκης, στην Εθνικής Αντιστάσεως 1 στο Κιλκίς, την Πέμπτη, 7 Ιουνίου. Οι φίλοι της HCN είχαν την ευκαιρία να περάσουν από το κατάστημα και να δοκιμάσουν τις εκπληκτικές ταχύτητες που το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών μπορεί να προσφέρει. Η δεξίωση είχε εκλεκτά εδέσματα και άφθονα ποτά για τους καλεσμένους και τους φίλους που ήρθαν για ενημέρωση.


Το νέο κατάστημα της HCN στεγάζεται στον ίδιο δρόμο με το κτίριο του ΟΤΕ και μόλις 10 μέτρα μακριά από την 21ης Ιουνίου. Το σημείο αυτό ορίζει και την πλευρά επέκτασης του δικτύου το οποίο είναι άμεσα στη διάθεση του κοινού και εκτείνεται από την εκκλησία της Παναγίας και έως την 21η Ιουνίου έως το Επιμελητήριο του Κιλκίς και μέχρι το Κτίριο της Αστυνομίας.


Τα εγκαίνια του καταστήματος πραγματοποιήθηκαν από τον κύριο Jürgen Meixner διευθύνων σύμβουλο της HCN και ιδιοκτήτη της JM-Data, μητρικής εταιρείας της HCN, ο οποίος ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σήμερα εγκαινιάζουμε κατάστημα σε δεύτερη πόλη στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στο Κιλκίς. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που οι κάτοικοι στο Κιλκίς έχουν αγάπη για την τεχνολογία και τα γρήγορα δίκτυα και από την θερμή υποδοχή των τοπικών φορέων, του Δήμου και του Επιμελητηρίου. Από πλευράς μας, υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στις τοπικές κοινωνίες, θα προσφέρουμε ανταγωνιστικές υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών και μοναδικές υπηρεσίες Fiber To The Home (FTTH) και να αποκτούμε μοναδικές σχέσεις με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.»


Η ομάδα της HCN ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθησαν στα εγκαίνια. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας στο 2341 250 000 και στο κατάστημά μας Εθνικής Αντιστάσεως 1, Κιλκίς.
Στην εικόνα παρακάτω δείτε το άμεσα διαθέσιμο δίκτυο με μπλε, η πρώτη επέκταση με κίτρινο έως το τέλος του Σεπτεμβρίου και η δεύτερη επέκταση με μωβ έως το τέλος του έτους.

Share: