Ποιοί Είμαστε

Ποιοί Είμαστε

Γρήγορο ίντερνετ για όλους. Καλώς ήλθατε στην HCN!

H Hellenic Cable Networks "HCN" είναι μία εταιρεία παροχής ίντερνετ, τηλεφωνίας και καλωδιακής τηλεόρασης με έδρα την Θεσσαλονίκη. Οι συνδρομητές μας απολαμβάνουν τις πιο γρήγορες ταχύτητες στην Ελλάδα μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών που καλύπτει μεγάλες περιοχές στην πόλη της Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς, της Κατερίνης και της Βέροιας. Σε αγαστή συνεργασία με τις τοπικές αυτοδιοικήσεις το δίκτυο επεκτείνεται συνεχώς και φέρνει στο χώρο του κάθε οικιακού ή επαγγελματικού συνδρομητή τη δυνατότητα που προσφέρουν οι υψηλές ταχύτητες μέσα από την τεχνολογία Fiber To The Home (FTTH).

H HCN είναι μία ομάδα νέων ανθρώπων και θυγατρική του ομίλου εταιριών της αυστριακής JM-DATA GmbH, που αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους παρόχους ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Αυστρία.
Συγκεκριμένα, η εταιρία JM-DATA είναι πάροχος καλωδιακού Internet και τηλεόρασης στην Αυστρία, καθώς και εταιρία παροχής λύσεων πληροφορικής σε μεγάλες εταιρίες τηλεπικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Η εταιρία JM-DATA GmbH έχει έντονη παρουσία σε περισσότερες από 10 χώρες στην Ευρώπη και κυρίως σε χώρες των Βαλκανίων, στην Αφρική και στην Ασία μέσω των θυγατρικών εταιριών που την αντιπροσωπεύουν.

 

Η ομάδα μας έχει πάθος με την ταχύτητα!

Στην HCN είμαστε άνθρωποι της τεχνολογίας, άνθρωποι με γνώση του ίντερνετ και με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνουμε. Περισσότερο από τίποτα άλλο γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το ίντερνετ για τους συνδρομητές μας. Επίσης μας αρέσει να βοηθάμε, και βοηθάμε όπως μπορούμε. Για εμάς η εργασία μας πηγαίνει πέρα από το σταθερό και αξιόπιστο δίκτυο μας. Είμαστε περήφανοι για το προϊόν μας που είναι μοναδικό. Η τεχνική ομάδα μας είναι οι πιο αυστηροί κριτές μας. Η υποστήριξη που παρέχουμε είναι από τις πιο αποτελεσματικές και γρήγορες στο χρόνο επίλυσης. Από την πρώτη σύνδεση συνδρομητή έως και σήμερα, 10 χρόνια αργότερα, είμαστε υπερήφανοι για τους χιλιάδες συνδρομητές μας και τις υπηρεσίες που απoλαμβάνουν! Εάν μοιράζεστε το ίδιο πάθος με εμάς στείλτε μας το βιογραφικό σας!   

Ποιοι Είμαστε