HCN FIBER READY BUILDINGS

BLOG

HCN FIBER READY BUILDINGS

28 | 01 | 19

Τι είναι το HCN FIBER READY BUILDING;

Το HCN Fiber Ready Building ανήκει στο project της HCN, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε ένα κτίριο να συνδεθεί φυσικά κι εξ' ολοκλήρου με εσωτερικό δίκτυο οπτικής ίνας, το οποίο συνδέεται με το δίκτυο οπικών ινών της εταιρείας μας.

Όταν ένα νοικοκυριό ή εταιρεία βρίσκεται σε Fiber Ready Building μπορεί να εισπράξει άμεσα και να καταλάβει τη διαφορά της οπτικής ίνας και της αναβάθμισης σε γρήγορο internet, με το μικρότερο κόστος. Η αναβάθμιση σε οπτική ίνα είναι γρηγορότερη και φθηνότερη όταν το κτίριο είναι ήδη συνδεδεμένο σε αυτήν(Fiber Ready). 

 

 

Γιατί να συμμετέχετε στο HCN FIBER READY BUILDING;

Ίσως να υπήρχαν φυσικά εμπόδια για τη σύνδεση του κτιρίου σας, όπως για παράδειγμα άδεια από τον κατασκευστή του κτιρίου ή καταστατικά, τα οποία να εμπόδιζαν τις εξωτερικές καλωδιώσεις. Πλέον, όμως, όταν όλο το δίκτυο οπτικής ίνας θα βρίσκεται στις εσωτερικές πτυχές του κτιρίου σας, δεν θα υπάρχουν προβλήματα με την οικοδομή. Έτσι, έχετε το μεγάλο πλεονέκτημα να μην περνάτε από όλη τη διαδικασία της εξωτερικής καλωδίωσης για κάθε διαμέρισμα που επιθυμεί να συνδεθεί με οπτική ίνα.

Η HCN σας παρέχει τα απαιτούμενα καλώδια της οπτικής ίνας, έτσι ώστε να τα χρησιμοποιήσετε κατά την ανέγερση της οικοδομής με την  "κρυφή" καλωδίωση μέσα από τις σωληνώσεις σε κάθε ένα διαμέρισμα ξεχωριστά, χωρίς να επεμβαίνουν στο αισθητικό κομμάτι του χώρου σας. Η εταιρεία, θα φροντίσει για το κομμάτι της αδειοδότησης που απαιτείται από τον εκάστοτε δήμο, καθώς και για το κομμάτι εκσκαφής και προέκτασης του αυτόνομου δικτύου οπτικών ινών της έως την οικοδομή σας. 

Με τον τρόπο αυτό η οικοδομή , αλλά και κάθε ένοικος αυτής  θα έχει το πλεονέκτημα να χρησιμοποιεί FTTH(Fiber To The Home) internet από την HCN. Η σύνδεση FTTH, εξαιτίας της οπτικής ίνας έχει τη δυνατότητα  να επιτύχει πάρα πολύ υψηλούς ρυθμούς μετάδοσης δεδομένων στον τελικό χρήστη, έναντι των παραδοσιακών τρόπων σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Με την HCN εξασφαλίζει κανείς  μια  αξιόπιστη και γρήγορη γραμμή , εφάμιλλη με τις  απαιτήσεις που έχει πλέον ο  κάθε χρήστης.

Ήδη 8 νέα κτίρια έχουν προσχωρήσει στο έμπιστο HCN FIBER READY BUILDINGS project, με τα 5 από αυτά να βρίσκονται στην περιοχή της Καλαμαριάς και τα υπόλοιπα 3 στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Οι 3 κατασκευαστικές που ήδη έχουν συνεργαστεί με την HCN κι έχουν εισχωρήσει στο πρόγραμμά μας, είναι η BUILD+, Premium Development και Αιχμή Κατασκευαστική. Τα λοιπά κτίρια, ανεγέρθηκαν από ιδιώτες.

Μπορείς κι εσύ να μπεις στην ομάδα μας και να χτίσεις τις ταχύτητες του αύριο , σήμερα!

  

  

 

Επικοινώνησε μαζί μας και μάθε περισσότερα. 

office@hcn.gr 

2313 250000

 

 

Share: