Η Πρέσβης της Αυστρίας και δεκάδες Ευρωπαίοι σύνεδροι στην HCN στη Θεσσαλονίκη

BLOG

Η Πρέσβης της Αυστρίας και δεκάδες Ευρωπαίοι σύνεδροι στην HCN στη Θεσσαλονίκη

04 | 05 | 18

 

Την Παρασκευή 27 Aπριλίου, οι εγκαταστάσεις της HCN (Hellenic Cable Networks) είχαν την τιμητική τους. Η πρέσβης της Αυστρίας Andrea Ikic-Böhm και δεκάδες σύνεδροι από 22 διαφορετικές χώρες, οι οποίοι βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη για το ετήσιο "Conference on Trade Union Cooperation in Europe" επισκέφθηκαν τα γραφεία μας, που εδρεύουν στη συμπρωτεύουσα.

Το θέμα του συνεδρίου που ήταν η «Ψηφιοποίηση» και οι αυστριακοί δεσμοί μεταξύ του Austrian Centre for Workers' Education (ÖZA) που διοργάνωνε το συνέδριο και της ιδιοκτησίας της HCN έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για την πρωτοβουλία της Andrea Ikic-Böhm, σχετικά με την επίσκεψη στην εταιρεία μας. Οι αξιότιμοι κύριοι και κυρίες που έφθασαν στα κεντρικά της Hellenic Cable Networks σχολίασαν κολακευτικά τον χώρο εργασίας και ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τις δράσεις της εταιρείας παροχής Ίντερνετ, τηλεφωνίας και καλωδιακής τηλεόρασης, που έχει το πιο γρήγορο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα, δείχνοντας ενδιαφέρον και κάνοντας αρκετές ερωτήσεις.

 

Η HCN, θυγατρική του ομίλου εταιριών της αυστριακής JM-DATA GmbH -ένας από τους ισχυρότερους παρόχους ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Αυστρία- αποτελείται από μια ομάδα νέων και ικανών ανθρώπων της τεχνολογίας, με γνώση του Ίντερνετ και με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνουμε. Οι συνδρομητές μας απολαμβάνουν τις πιο γρήγορες ταχύτητες Διαδικτύου μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών που καλύπτει μεγάλες περιοχές στην πόλη της Θεσσαλονίκης και του Κιλκίς . Σε στενή συνεργασία με τους τοπικούς δήμους, το δίκτυο αυτό συνεχώς διευρύνεται και φέρνει στο χώρο του κάθε οικιακού ή επαγγελματικού συνδρομητή τη δυνατότητα που προσφέρουν οι ηψηλές ταχύτητες μέσα από την τεχνολογία FIBER to the Premises (FTTP), προσφέροντας συμμετρικές συνδέσεις έως και 10.000 Mbps Download/Upload (10 Gigabit) που επιτρέπουν τις μεγάλες διακινήσεις δεδομένων στα πλαίσια της ψηφιοποίησης.


Για εμάς η εργασία πηγαίνει πέρα από το σταθερό και αξιόπιστο δίκτυό μας. Η ομάδα μας έχει πάθος με την ταχύτητα και είμαστε περήφανοι για το προϊόν μας που είναι μοναδικό.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την επίσκεψη, καθώς και τις ευχές τους, την πρέσβη Andrea Ikic-Böhm, αλλά και συνολικά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στα γραφεία μας την 27η Απριλίου.

Share: