Τηλεόραση

Τηλεόραση

Η HCN, μέσα από την υπηρεία της καλωδιακής της τηλεόρασης, προσφέρει τα αναλογικά και ψηφιακά κανάλια που παρέχονται από την Digea και τα ελεύθερα κανάλια που προσφέρονται από το δορυφόρο Astra. Τα κανάλια αυτά είναι ξένα κι εκπέμπουν στην εκάστοτε γλώσσα που χρησιμοποιεί το κανάλι, χωρίς να υπάρχουν υπότιτλοι. Στο σύνολο ανέρχονται πάνω από 80 κανάλια.

 
Για την προβολή των ξένων καναλιών απαιτείται απαραίτητα δέκτης DVB-C, δηλαδή καλωδιακός δέκτης, διαφορετικά υποστηρίζονται μόνο τα ελληνικά κανάλια που προσφέρει η Digea. Ο καλωδιακός αυτός δέκτης, DVB-C, εάν δε βρίσκεται ήδη ενσωματωμένος στην τηλεόρασή σας θα μπορούσε να μπει προσθετικά ως εξωτερική συσκευή, την οποία μπορεί να προμηθευτεί ο συνδρομητής από κάποιο κατάστημα πώλησης τέτοιων ειδών.

 

 Για όποια βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2313 250000.  

Η παροχή της καλωδιακής τηλεόρασης που δίνει η HCN γίνεται δωρεάν κατά το πρώτο ραντεβού εσωτερικής καλωδίωσης που πραγματοποιείται από το τεχνικό τμήμα. Η προσφορά αυτή ισχύει για τα πακέτα docsis και δύναται το δικαίωμα σύνδεσης έως και δύο (2) τηλεοράσεων κατά το πρώτο ραντεβού. Η παροχή της καλωδιακής τηλεόρασης σε κάποιο από τα πακέτα οπτικής ίνας, fiber/pro level, δύναται με το εφάπαξ κόστος των 30,00€ παρέχοντας το δικαίωμα σύνδεσης έως και δύο (2) τηλεόρασεων κατά το πρώτο ραντεβού επίσκεψης από το τεχνικό τμήμα της HCN.

Εάν χρειαστεί επίσκεψη του τεχνικού τμήματος της HCN, πέραν του πρώτου, για τη σύνδεση τηλεόρασης, τότε αυτό είναι εφικτό και για κάθε μία νέα σύνδεση τηλεόρασης υπάρχει εφάπαξ χρέωση της τάξεως των 20,00€, τα οποία μπαίνουν στον επόμενο λογαριασμό του συνδρομητή της HCN.

 

 Για όποια βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2313 250000.