Μήνυμα της διοίκησης της HCN προς τους συνδρομητές μας

BLOG

Μήνυμα της διοίκησης της HCN προς τους συνδρομητές μας

29 | 10 | 18

Αγαπητοί συνδρομητές,


Η HCN είναι ο μοναδικός πάροχος δικτύου που παρέχει ίντερνετ και τηλεφωνία με δικές της υποδομές εξολοκλήρου. Είναι επίσης ο μοναδικός πάροχος που το στρατηγικό πλάνο είναι μακροπρόθεσμο, στηρίζεται αποκλειστικά στην υγιή οργανική ανάπτυξη της, στην υποστήριξη του ομίλου της JM-Data και στην προσωπική εργασία της ομάδας μας. Επίσης στα επτά χρόνια λειτουργίας μας δεν έχουμε λάβει ποτέ καμία επιδότηση ή χορηγία από κρατικά κονδύλια.


Πέρα από τις πραγματικές ταχύτητες και την οικονομική τηλεφωνία που παρέχουμε, προέχει για εμάς η συνολική εμπειρία των συνδρομητών μας. Η ομάδα μας εργάζεται ενάντια σε όλες τις συνθήκες για να πετυχαίνουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.


Η διαδρομή μας από το πρώτο χιλιόμετρο δικτύου έως σήμερα δεν ήταν εύκολη και για αυτό εκτιμάμε τους συνδρομητές που ήταν παρών στα δύσκολα χρόνια του ξεκινήματος έως και σήμερα ενώ δεν τους δεσμεύουμε με συμβόλαιο. Το ότι δεν ξεχνάμε την αγάπη και την υποστήριξη των χιλιάδων πλέον συνδρομητών μας, θέλουμε όσο μεγαλώνουμε ως δίκτυο και ως ομάδα να μπορούμε να το δείχνουμε και έμπρακτα.


Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου συνέβη για ακόμη μία φορά κοπή του δικτύου μας.


Δεν ήταν το πρώτο περιστατικό περιστατικό σε διάστημα 3 μηνών από την ίδια εταιρεία. Η εταιρεία έχει αναλάβει τις εκσκαφές για λογαριασμό άλλου παρόχου, και βάσει σύμβασης ευθύνεται αποκλειστικά για το έργο της. Με την εταιρεία αυτή βρισκόμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία από το πρώτο κιόλας «χτύπημα» και έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες για να προστατέψουμε το δίκτυο από τη δράση της.
Βάσει όλων των μέτρων που έχουμε λάβει είναι αδύνατο να δικαιολογήσουμε τις κοπές και ειδικά σε νευραλγικές θέσεις.


Η υπομονή μας μέχρι να τελειώσει το έργο στην Καλαμαριά και να τελειώσουν δια παντός οι εκσκαφές δεν οδήγησε πουθενά γιατί έλλειπε ο σεβασμός αυτό το διάστημα.
Οι παραδοσιακοί πάροχοι έχουν χωρίσει τη χώρα μεταξύ τους για εκσκαφή και θα αγοράζουν ο ένας από τον άλλο πρόσβαση δικτύου. Επομένως όταν τελειώσει μία περιοχή δεν θα ξαναγίνουν εκσκαφές από άλλους και θα απαλλαχτούμε από τις δόλιες κοπές του δικτύου μας.


Βρισκόμαστε αμυνόμενοι σε μία απροκάλυπτη επίθεση και ζητάμε από εσάς, τους συνδρομητές μας, την υποστήριξη σας και εμείς θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε με το γρηγορότερο δίκτυο στην Ελλάδα. Εσείς είστε η δύναμη μας.


Ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση,
Γ. Μάιξνερ, CEO HCN

 

Share: